Antarctica Reis Boeken

Antarctica reis boeken

Op deze pagina vind je de beste aanbieders waar je een Antarctica cruise kunt boeken. Het beste kun je varen in de perioden december tot en met februari omdat er dan geen ijs ligt op de vaarroute ligt.

De reisorganisaties

Een paar nederlandse reisorganisaties bieden Antarctica reizen aan in 2011. Je kunt zelf kiezen of dat je een last minute wilt boeken of dat je liever ruim vooraf weet dat je naar Antarctica gaat. Het grote voordeel van een last minute naar Antarctica is natuurlijk dat je veel goedkoper uit bent.

We hebben voor u zeer goede aanbieder van de Antarctica reizen geselecteerd. U kunt nu zelf de website van deze aanbieder bekijken en een keuze maken welke expeditie naar Antarctica u gaat boeken.

“We vonden het een prachtige ervaring! Volgend jaar gaan we met mijn ouders terug!”

Een origineel cadeau, de reis naar Antarctica. Mijn ouders gaven mij en mijn vriend een reis tip over Antarctica cadeau. We vonden het een prachtige ervaring en volgend jaar gaan we met mijn ouders terug. Wat ze ons hebben gegeven gaan ze nu zelf met eigen ogen ervaren, nu kunnen we hun blij maken en kunnen wij nogmaals gaan genieten, maar dan nu met zijn allen, van de reis naar Antarctica.
Marte Maertens, Heerugowaard
“Geweldig mooi hoe dicht bij je de dieren kunt bekijken!”
Wat een fantastische reis. Het mooiste wat mij is overkomen is de reis naar Antarctica. In de zomermaanden zijn we naar Antarctica gegaan. Eerst wilde we in de winter gaan, maar er zou teveel ijs liggen en dus hebben we de reisplannen even om moeten gooien, maar dat was meer dan te moeite waard. Het wachten duurde dan wel lang, we hadden er namelijk zoveel zin in, maar dat wachten werd beloond. Geweldig mooi hoe dicht bij je de dieren kunt bekijken! Antarctica is het land van mijn dromen en ooit ga ik er nog eens heen.
Valentijn de Groot, Gasselte